11-jarige jongen beroofd

donderdag 1 september 2016

Alkmaar - Een 11-jarige jongen uit Alkmaar is woensdagavond om 20.30 uur op de Stempelmakersstraat beroofd van zijn mobiele telefoon.

Hij speelde met zijn vriendinnetje op het schoolplein Pokemon Go toen drie jongens en een meisje langskwamen op de fiets. Zij parkeerden hun fietsen en twee van de jongens kwamen op de spelende jongeren af. Een van hen vroeg hoe Laat het was en of hij de telefoon van de 11-jarige mocht vasthouden. Die weigerde, waarop de jongen een nepvuurwapen trok en hem dwong zijn telefoon af te geven. Ze gingen er met de telefoon vandoor. De beroofde jongen heeft samen met zijn moeder aangifte gedaan. De politie heeft een buurtonderzoek gehouden en roept getuigen, maar ook de daders op zich te melden. De twee jongens hadden het volgende signalement:

 

Jongen 1:

 

Jongen 2: 

 

 

Het meisje dat op een afstandje stond te kijken was van Negroïde afkomst, mogelijk dezelfde leeftijd als de jongens (14-16 jaar). Ze had donker haar dat ze in een grote knot droeg.

 

2016195456

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Akersloot | 112 alarmeringen Akersloot | Goedkoop Tanken in Akersloot | Supermarkten in Akersloot | Weerbericht Akersloot