Politie zoekt getuigen aanrijding

donderdag 12 mei 2016

Alkmaar - De politie is op zoek naar de betrokkene of getuigen van een aanrijding die plaats vond op woensdagmiddag op de Ommering (N242) in Alkmaar.

Omstreeks 13.20 uur reed een 20-jarige vrouw uit Edam in een personenauto over de Ommering. Zij reed op de linker rijstrook. Achter haar kwam een personenauto (lichtgekleurde BMW) rijden, die dicht op de bumper van de auto van het slachtoffer zat. Vermoedelijk wilde de bestuurder van die auto snel passeren, want hij stuurde naar rechts en passeerde via de rechter rijstrook. Bij het terugsturen naar links, sneed hij het slachtoffer die daardoor moest uitwijken. Het slachtoffer stuurde eerst naar links, corrigeerde vervolgens naar rechts, waarbij zij over de rechter rijstrook en een uitvoerstrook schoot en tegen de vangrail botste.

De bestuurder van de inhalende auto reed door. Zijn identiteit is niet bekend.

Het slachtoffer werd voor onderzoek en behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Hier is zijn inmiddels ontslagen.

De politie verzoek de bestuurder van de lichtgekleurde BMW of eventuele getuigen van het ongeval om zich te melden. De politie Alkmaar is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

2016104520

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Akersloot | 112 alarmeringen Akersloot | Goedkoop Tanken in Akersloot | Supermarkten in Akersloot | Weerbericht Akersloot